tisdag 21 december 2010

Julstök

Härhemma julstökas det för fulla muggar! Har en del kvar att göra innan julafton. Idag står städning hemma hos pappa på schemat! Den karln kan verkligen INTE hålla rent! Å nu har han väl insett själv att det har blivit lite väl skitigt därhemma. Så han har frågat mig & mamma om vi kunde hjälpa honom, och det ska vi göra..

Sen så måste vi ha tag på en gran! (Hur nu det ska gå till med all denna snö....) Utbyggnaden är ju äntligen klar nu och vi tänkte att eftersom vi nu faktiskt får plats med en gran så SKA vi ha en! Bara för att! ;)

Igår var vi på kalas för Arvid & Sigge så nu är det slut på allt kalasande i mammagruppen! Tänk att alla våra små har blivit så stora! Helt otroligt!

Ikväll blir det nog inslagning av alla 100 miljoner julklappar som ligger i sina påsar och väntar.. herregud vilken dålig karaktär man har som förälder. Vi har köpt alldeles för mycket till Signe egentligen. Men när man ser henne skina upp och peka på te.x "Bamse i trollskogen" dvd:n så smälter mitt hjärta! Underbara unge! Citerar en fras ur "Utan dina andetag" med Kent..

"Jag skulle ge dig allting du pekar på, men bara när du inte hör vågar jag säga så!"


2 kommentarer: